Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Åsa Lindell

Förfrågan

 

Åsa Lindell är föreläsare, moderator, författare, coach, förändringsledare och specialist i möteskultur. Tidigare har hon arbetat som kommunikationschef i flera stora företag som, Lindex, Schenker och Stena Line. Åsa har en gedigen erfarenhet som mötesledare och är utbildad coach. Hon är en person som brinner för delaktighet och interaktivitet och med sitt varma sätt skapar hon dialog och inspirerar till nya tankar och vilja till förändring.



 

 Hösten 2013 lanserades Åsas bok En fot i golvet, som handlar om konsten att ta sig igenom en kris. Utifrån sin erfarenhet av personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer, och med den personliga resan genom landet Kris har Åsa Lindell skapat ett koncept för att hjälpa organisationer att bli bättre på att möta medarbetare i kris. Konceptet innehåller förutom boken föreläsningar, workshops, handledning och samtalsstöd. 

Föreläsningar

En fot i golvet – om krisbemötande och resan genom landet Kris
Vad händer med oss när vi hamnar i kris och hur kan vi bli bättre på att möta oss själva och varandra kris?  En lättillgänglig föreläsning om något som är svårt, där både allvar och humor får plats. Föreläsningen som berör oss alla. Och som gör att vi inte känner oss så ensamma när livet utmanar.

Möteskultur
Hur vi kan skapa en möteskultur som verkligen ger nytta i organisationen. Här kan jag inspirera till att ta de där första stegen som gör skillnad, både utifrån ett strategiskt perspektiv och ett förändrat beteende hos varje individ. En sak som är säker är att det blir både roligare, effektivare och bättre!

Tyvärr hittades ingen föreläsare.