Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Sophia Sundberg

Förfrågan

Sophia Sundberg föreläser och utbildar i Affärsnätverkande och Mingelteknik med en stor passion. På föreläsningar blandar hon gärna teori med praktik och det är alltid mycket konkret och handfast. 2009 vann hon Årets Affärsnätverkare för region Sthlm/Uppsala och är nu nominerad för tredje året i rad i den nationella tävlingen Årets Affärsnätverkare. Sophia Sundberg är ambassadör för kvinnors företagande via Tillväxtverket samt nominerad till Årets Företagare i Järfälla Kommun.

 

Som 14-åring startade hon sitt första företag och efter att ha jobbat utomlands i några omgångar (Dublin, London, Köpenhamn) så är Sophia Sundberg egen företagare på heltid sedan 2003. Alltid full av nya idéer och projekt så har hon bland annat startat sidan Affärskvinna på Facebook samt är grundare och initiativtagare till det fantastiska konceptet "Walk and Talk - nätverkspromenader" som finns på hela 17 (!) orter i Sverige!
 
Det Sophia Sundberg föreläser om är:

-Mingel som marknadsföringsmetod
-Mingelteknik
-Mingelskola
-Affärsnätverkande och Mingelteknik
-Fler affärer genom möten med människor
-Recept på affärsnätverkande
-Många tror att de kan nätverka - få bemästrar det!
-Monteragerande - få mer ut av ditt mässdeltagande

Jag kan inte tänka mig en bättre ciceron till affärsnätverkandets teori och praktik än Sophia Sundberg. Med glädje och energi förmår Sophia lyfta deltagarna till oanade höjder. För någon som mig, som anser sig vara i bästa fall medelmåttigt begåvad vad gäller nätverkande, så är Sophias övningsinriktade handledning guld värd! Om du vill ha en traditionell föreläsning så är Sophia fel val – hon är ren inspiration!
Fredrik Persson, Näringslivssamordnare Järfälla KommunTyvärr hittades ingen föreläsare.