Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Soran Ismail

Förfrågan

Soran Ismail har ägnat sig åt Standup sedan 19 års ålder och debuterade som yngsta komiker någonsin i TV4 ´s humorprogram Parlamentet i mars 2008. Han har på mågra år lyckats etablera sig som en av Sveriges bästa komiker . Bland eliten är han avgjort yngst - men trots det en av de absolut vassaste. En liten människa med mycket att säga. Han startade Podcasten Till slut kommer någon att skratta hösten 2010. Han har också medverkat som Sommarpratare i P1 2012.Soran är aktuell våren 2013 i Sveriges Radios Musikgala P3 Guld, i Morgonpasset i P3, i Raw Comedys egen vårturné och några känner kanske igen honom från en mobilfilm hösten 2012 där han möter några beskänkta Sverigedemokrater...

Fotograf: Bingo RimérSoran Ismail Inspirationsföreläsning  - ”Absolut Svensk”
En rolig men samtidigt allvarlig föreläsning om ”svenskhet”, integration och om att inte vara halv, utan dubbel.
 
Soran är en svensk komiker som blandar in sina reaktionära tankar i sin standup. I denna föreläsning talar han om sin syn på det svenska samhället, om att inte tillhöra den etniska normen och vårt lands integrationsproblem.
 
Sorans föreläsning reder ut begrepp där ”svenskheten” står i centrum. Vem Är svensk? Vem bedömer Vem som är svensk? Soran tar även upp ämnen från hans sommarprat som sändes i P3  i somras.
 
Denna föreläsning är ca 45-60 min.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.