Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Staffan Taylor

Förfrågan

Staffan Taylor titulerar sig  som  moderator, föreläsare och professionell drömmare.  Han är en person som vågar bejaka stunden och dra till USA för att byta liv men en annan person under några dagar när han  får erbjudandet  på gatan av okända människor! 

Han är också en person som intervjuar människor om vad som är fint med Malmö , när svarta rubriker om gängkriminalitet fördunklar stadens självbild. 

Staffan vill något mer och är beredd att lyfta männsikor som han möter!
Som moderator har  han en enastående förmåga att beröra, inspirera och med sin genuinitet skapa en värme i rummet . Han intervjuar gärna både kungligheter, näringslivstoppar och ungdomar från utsatta områden med samma lyhördhet, nyfikenhet och flexibilitet i alla möten..  

Han är expert på att locka männsikor ut ur sina bekvämlighetszoner så de når sin fulla potential.  Han föreläser gärna under teman som Självledarskap och Det är vi själva som sätter våra begränsningar. och använder målande berättelser och metaforer får han oss att förstå hur mycket vi faktiskt kan förändra och att allting börjar med oss själva i vårt eget självledarskap. 

Staffan Taylor inspirerar med fokus på vilka val vi har, rädslor som hindrar oss och hur mental träning kan hjälpa dig att hitta möjligheterna istället för problemen. Sedan 2011 spelar han i Storbrittaniens innebandylag där han hittar tydliga kopplingar mellan elitidrott, ledarskap och mental träning 

 


Staffan är en av Sveriges mest bokade unga talare och använder sin erfarenhet från detta för att som moderator alltid säkerställa och ansvara för att energin i rummet är på topp. Han lägger stor vikt vid att deltagarna på scenen är i fokus och ska lyftas och uppmärksammas på rätt sätt.  

Ämnen som Staffan gärna föreläser om 

  • DET ÄR VI SJÄLVA SOM SÄTTER VÅRA BEGRÄNSNINGAR  Din värsta fiende och din bästa vän – är du själv!
  • Träna ditt personliga ledarskap! - Varje dag får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill! Staffan inspirerar med fokus på vilka val vi har, rädslor som hindrar oss och hur du genom rätt inställning kan se möjligheter istället för problem.

Referenser 

En del människor har fått den underbara gåvan att lysa upp vägen för oss andra. Jag kan lova att Staffan har den gåvan. Med ett stort hjärta och förmåga att beröra människor inspirerar Staffan oss att ta taktpinnen och bli ledare över våra egna liv. Lyckliga ni som får den möjligheten. 
– Lou Rossling, föreläsare och pedagog

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.