Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Stefan Olsson

Förfrågan

Personligt entreprenörskap
– att få saker att hända och må bra under tiden.

En enkel och praktisk metod för att få saker att hända, förverkliga idéer och må bra under tiden, finns det? Går det att under en inspirerande föreläsning lära sig hur man gör? Det är Stefan Olsson  övertygad om och han kommer att göra allt för att bevisa det för dig! 

Han kallar metoden för personligt entreprenörskap – förmågan att förverkliga drömmar och må bra under tiden. Det är ett budskap som är viktigt för alla. Stefan Olsson utgår i sina inspirerande föreläsningar från metoden personligt entreprenörskap, som han tillsammans med Marcus Frödin utvecklat utifrån hur framgångsrika entreprenörer tänker, gör och lever. Inspirerande historier och personliga erfarenheter som ung entreprenör blandas med träffande budskap utifrån den publik som lyssnar på ett sätt som gör människor gladare och att de börjar se fler möjligheter i sin vardag. Det här är idéer och inspiration som alla kan använda sig utav, både för sig själva och gemensamt i arbetsgrupper, som tar fram det bästa ur dig och dina medarbetare.

Stefan Olsson är en av författarna till böckerna "Må bra under tiden du lyckas", "Personligt entreprenörskap – att få saker att hända", "Drömbok" och "Arrangera det du vill "samt kortlekarna "Coacha vem du vill" och "Påverka vem du vill". Böckerna och kortlekarna har sålts i tiotusentals exemplar och hans föreläsningar har inspirerat mängder av människor över hela Skandinavien till att förverkliga mer av sina drömmar, få mer saker att hända och må bra under tiden.

Ta del av Stefans Olsson enkla, underhållande och inspirerande föreläsningar som verkligen lyfter dig och din organisation!

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.