Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Stephanie Sollerman

Förfrågan

Stephanie (Steffi)  är utbildad marknadsekonom med inriktning på styrning och ledning.Hon arbetar idag som projektledare och affärsutvecklare på Jula AB och brinner också för att som föreläsare och moderator inspirera andra till teamutveckling och förändring.
Hon jobbar aktivt med att låta sina team våga misslyckas och uppmuntrar till att ständigt reflektera och lära sig av sina misstag. 

Hon har tidigare jobbat med att engagera och motivera unga till att organisera sig. Hon har också arbetat med utbildningar av föreningar och med att inspirera unga människor till att genom studier eller på annat vis nå sina drömmar.
Under flera år  arbetade Stephanie inom  Sveriges Elevråds Centralorganisation i Göteborg och reste runt för att utbilda och utveckla elevråd i Göteborgsområdet.

Steffi har arbetat som moderator i olika sammanhang och bl.a modererat  debatter mellan bl.a  ungdomsförbund  och närsingslivspersonligheter.

 Här kommer några rubriker från hennes föreläsningar;

  • Hur uppmuntrar vi våra medarbetare att våga misslyckas?
  • Nå ett bättre resultat – låt teamet styra sig själva.
  • Hur förändrar man det som inte vill förändras
  • Våra värdegrunder - Vad tror vi på och vad vill vi åstakomma?
  • Hur identifierer vi våra drömmar ?
  • Realistiska drömmar - visionära drömmar - Hur genomför vi dom?
  • Hur man leder ett projekt, vågar ta steg  och arbetar med passion som drivkraft.
Hon berättar också om hur hon började ta ett ansvar för att skapa sin egen framtid , vägen till ett elevrådsengagemang och till ett arbete där hon entusiasmerar andra ungdomar att engagera sig.

Steffi är en lättsam person med stort intresse för människor som leder/ modererar gärna debatter och samtal mellan männsikor med ett nyfiket sinne. Hon talar både unga och äldrers språk utan att göra skillnad på individ. 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.