Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Susanne Dahl

Förfrågan

 

 

Susanne Dahl är utbildad informatör / copywriter/ medielärare som även studerat drama i Sverige och USA. Vid sidan av sitt nuvarande arbete som gymnasielärare ger hon föreläsningar och workshops på temat "Säker i sex- Trygg i kärlek". Susanne Dahls eget koncept LoveConcept erbjuder sex råd som vägledning till kunskap för alla som vill inspireras att börja reflektera och prata om säkert sex och relationer (livskunskap).    

 

Susanne Dahl föreläser och håller workshop inom följande teman:

 
Säker i sex- trygg i kärlek
Handlar om säkert sex och relationer och hur man undviker att få erotisk baksmälla efter en  konferens, resa eller dejt. En föreläsning med humor och distans varvat med musik och vackra bilder, sett utifrån ett personligt perspektiv. 
 
Kondom som livförsäkring
Kondom är en enkel livförsäkring för alla kvinnor och män som är sexuellt aktiva och som resenär är det extra viktigt att alltid använda kondom vid tillfälliga sexuella kontakter. I dag lever över 33,2 milj människor i världen med hiv/aids. Det är en snabbt växande global epidemi som vi inte längre kan blunda för. Syns det inte så finns det inte, det drabbar inte mig är ett vanligt försvar. 
 
Workshop - kring kommunikation  relationer och sex
Tydlig kommunikation är viktigt i de flesta sammanhang, men är inte helt enkelt att uppnå. Då kan det underlätta om vi tränar på att kunna uttrycka våra egna behov och tillsammans reflekterar över frågeställningar som rör relationer och säkert sex.

Susanne Dahl är en sann inspiratör och eldsjäl som har en förmåga att tala om svåra och ibland pinsamma saker på ett lättsamt och roligt sätt även för en mogen publik.

Susanne Dahl kom ut  med boken "Har du träffat nå´n?" (Big Bok förlag) våren 2008. Med humor och distans delar vanliga svenska kvinnor med sig av sina egna relationer och reflekterar över varför det gick som det gick? Boken tar upp frågor som: Måste man ha en partner till vilket pris som helst? Hur gör du för att uppnå en kärleksfull relation på gemensamma villkor?
En del av intänkterna från boken går till Läkare mot AIDS Forskningsfond.http://www.aidsfond.se/                                        

Tyvärr hittades ingen föreläsare.