Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Susanne Ericson

Förfrågan

Susanne Ericson har arbetat inom hälsobranchen i 25 år. Hon är utbildad idrottslärare, kostrådgivare massör och spa-terapeut och varit verksam som egen företagare. 

Idag föreläser hon om  Konsten att komma igen efter Cancer och delar med sig av sina erfarenheter när det gäller kampen mot bröstcancern och hur hon tog sig tillbaka till livet. 

Hon talar kring orsakerna bakom cancern, om hur det är att få ett cancerbesked, om vad som sker under och efter en cancerbahandling och om hur hon hittat tillbaka till glädjen i livet. Hon bjuder på sina verktyg med kosttips, träning, och mentalt arbete.

Hon lyfter också fram de anhörigas perspektiv och värdet av samtal på arbetsplatser kring Cancer eller andra livskriser.Susannes föreläsning berör , ger glädje och energi och passar både för företag , organisationer , föreningar och privatpersoner . 

Den lämpar sig för alla som varit/ är i kontakt med cancer eller hamnat i andra krissituationer.

Så här säger Susanne idag; 
Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och ser det som ett livskall. Idag gläds jag åt livet, lever här och nu och retar inte upp mig på småsaker. Jag har blivit modig, jag vågar därför att jag släppt mycket av min prestation. Jag duger som jag är och det jag gör, gör jag för min skull. Om jag mår bra , mår omgivningen bra.  

Tyvärr hittades ingen föreläsare.