Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Tiffany Kronlöf

Förfrågan
Tiffany Kronlöf är komiker, sångerska och regissör. Hon är en av kreatörerna bakom humorserierna “Full Patte” (vinnare av kristallen 2016 för årets humor), och regissör för satirprogrammet “Herr Talman” (vinnare svenska humorpriset 2022). 
 
Tiffany har jobbat med aktivism och normkreativitet inom kulturen de senaste 15 åren. Ibland i form av musik, ibland som en teaterföreställning, en föreläsning eller workshop, situationen styr uttrycksformen.Hon vill  sprida engagemang och jävlaranammama och erbjuda en plats i där vi kan skratta åt eländet, för att sedan återgå till vardagen med ny energi och lust. 
 
Tiffany gör också uppdrag som moderator/ konferencier ibland tillsammans med sin syster Bianca Kronlöf ( ex Stora Journalistpriset) 
 
 


Vad kan Tiffany erbjuda? Här kommer några exempel: 
 
  • Jag har makt  - Föreläsning / workshop / underhållning
    Vi tittar närmare på vår egen position och när vi faktiskt har makt. När och på vilket sätt kan vi bidra till förändring på arbetsplatsen och i det privata? Måste det vara svårt och obekvämt eller kan det rentav vara roligt och givande?  Moment av interaktion och gruppövningar ingår
  • Ta plats - Workshop
    Vi utmanar oss själva i att våga ta plats, både med rösten och fysiskt i rummet. denna workshop kan göras  med  sång/musik som verktyg. 
  • Konst som motstånd -  Föreläsning / Workshop  
    En föreläsning för ungdomar där vi tittar närmare på hur stater och befolkningar uttryckt makt och motstånd via konst. Deltagarna får tips för hur de kan börja uttrycka sig via konst. Det går även att inkludera en workshop där deltagarna får chansen att skissa fram ett eget verk. 

Så här säger Tiffany om sig själv;
Min bakgrund inom humor och aktivism speglas tydligt i hur jag tar mig an ämnena jag talar om. Det är viktigt för mig att tala på ett sätt så alla förstår och känner sig delaktiga utan att fördumma vare sig ämnet eller deltagarna. Med humorns kraft kan vi ta oss an stora och svåra ämnen på ett sätt som bjuder in och avdramatiserar. Jag vill att vi ska skratta och stärka varandra så vi orkar hålla engagemanget vid liv. Ge engagemang, hopp och  mod att uttrycka sig.  

 

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.