Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Tomas Eriksson

Förfrågan

Tomas Eriksson föreläser och leder workshops i arbetsglädje, förändring, teamwork och feedback. Tomas har ett tydligt mål: Att höja den hållbara arbetsglädjen. På din arbetsplats, på alla arbetsplatser, i hela Sverige.
Tomas Eriksson är ingenjören som insåg att han behövde jobba mer med människor för att själv hitta arbetsglädjen som arbetat som organisationskonsult i i över 20 år. Han är Platium speaker  också utbildad SDI handledare och har  arbetat med improviserad teater!  Ex på föreläsningar ; 
  • Arbetsglädje– visar hur du och dina kolleger får mer gjort med mindre stress. Det här föredraget laddar batterierna. Om små förändringar som gör riktigt stor skillnad för arbetsglädjen.
  • Feedbackglädje– gör det enklare att ge konstruktiv kritik och glädjehöjande uppskattning. Feedback är inte konsten att kritisera. Feedback är konsten att lyfta varandra.
  • Talarglädje– presentationsteknik & retorik – med tipsen som gör dig trygg och briljant. Ett föredrag om hur du omvandlar oro till trygghet. Hur du omfamnar och trollbinder din publik.
  • Chefsglädje– om konsten att bygga framgång och glädje som ledare. Gör ditt ledarskap enklare och roligare samtidigt som du får mer uträttat än nånsin tidigare. Passar alla chefsnivåer.
  • Teamglädje – om konsten att bygga arbetsglädje tillsammans. Vad är det som får samarbete och teamwork att växa och frodas? Vad kan jag och mitt team själva göra?
Så här säger Tomas Eriksson om vad som gör en föreläsning bra! 
Ett optimalt föredrag tilltalar alla yrkesgrupper och alla personligheter som är på plats. Och handlar om något som ni behöver veta mer om just nu. Ger konkreta tips som underlättar er vardag och gör ert arbete lättare, effektivare och roligare. Eller med andra ord – ett för er angeläget ämne med en föreläsare som kan konsten att entusiasmera.
Ett föredrag tilltalar olika personligheter: De som gillar eftertänksamhet, de som går igång på resultat och snabba puckar och de som tilltalas av det personliga och berättandet.
Variationen i presentationen håller er som åhörare vakna och intresserade. 
Bilder och modeller gör ämnet begripligt. Berättelser och iscensättningar gör innehållet levande.
Övningar höjer aktivitetsnivån och gör att ni kommer ihåg budskapet. Skratten kommer av att ni känner igen er.
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.