Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Trehundrasextio grader

Förfrågan

Att lyckas har ingenting med tur att göra

Har du ibland förvånats över hur människor förbehållslöst köpt en idé eller produkt som du presenterat? Eller att de stöttat dig till 100% i en situation utan att du specifikt krävt det? Det är varken tillfälligheter eller tur som avgör hur personer runtomkring reagerar på dig och ditt budskap. Det handlar om det förtroende som du skapar. Din trovärdighet och din relation till andra.

Gör en trehundrasextio-graders och ta kontroll över vad du säger, hur du ser ut, hur du ser på dig själv, hur du presenterar och hur du kommunicerar. Lär dig att bli både starkare, tryggare och säkrare såväl privat, på jobbet, i styrelserummet, på intervjun men framför allt i en säljande situationen. Vi erbjuder dig och ditt företag möjligheten att kunna situationsanpassa både dig själv, ditt team och ert sättatt vara mot de målgrupper som ni riktar er till.trehundrasextio° utvecklar individer och företag i att skapa, vårda och kommunicera SÄLJANDE RELATIONER. Genom att ta del av vår kompetens får du hjälp att förtydliga och kommunicera en trovärdig relation med kvalitet som stärker möjligheterna att nå ut och nå fram.

Cissi Glittvik, Hopp och Tro
Cissi väcker till eftertanke, skapar medvetenhet och ingjuter livsmod genom sitt sätt att föreläsa och sitt vardagsnära och enkla sätt att möta publiken. Cissi är författare till böckerna "Friskvård för insidan" (2007) och "JAG – en del av evigheten" (2009), studentpastor i Göteborg och egenföretagare sedan 2003. Cissi har många års erfarenhet från serviceyrke och har även varit utbildningsansvarig på ett av Sveriges större kedjeföretag med fokus på service, kund och bemötande. I sina föreläsningar blandar hon skratt och eftertanke för att ge just inspiration att gå vidare.

Helén Gustafsson, HG Carisma
Helén är diplomerad coach och thaimassör som ger inspiration och har en stark tro på möjligheterna, det positiva tänkandet och den egna förmågan. Med engagemang, energi och glädje driver Helén företaget HG Carisma sedan 2004 och är idag även jobbcoach till Arbetsförmedlingen. Helén har även arbetat som framgångsrik säljare sedan 1993.

Vem är du och vad vill du att andra ska se och uppfatta? Målet med coaching är att du får ökad självkänsla och självinsikt och därmed når framgång i livet, på arbetet och i dina relationer med andra människor.

Anita Jisonsund, True Concept
Anita är beteendevetare och kommunikationsstrateg. En kombination som fokuserar på hur människor använder sin kunskap och tar till sig information. Tillsammans med erfarenhet inom försäljning, ledarskap och pedagogik har Anita arbetat med reklam, varumärken och kommunikation sedan 1997, och har drivit egen reklambyrå sedan 2004. Att bygga starka säljande varumärken är viktigare än någonsin! Ditt varumärke ska få mottagaren att känna något och kanske även inspireras för att på något sätt agera som du önskar. Hela du eller ditt företag/din produkt måste "bli ett" för att skapa tydlighet – hur du ser ut, vad du säger, hur du säger det och när du säger det - allt ska stämma överens.

Maria Wannefalk, PresentationSupport
Beteendevetare, marknadsekonom och kommunikatör som gillar utmaningarna och möjligheterna med PowerPoint. Varje presentatör har potentialen att vara fantastisk, varje presentation är en stor satsning och varje åhörare förtjänar det bästa. Att skapa professionella PowerPoints handlar om att göra information kommunicerbar – inte om dekoration.

Med över 16 års erfarenhet driver Maria Wannefalk sedan 2004 PresentationSupport AB och gör presentationer som på bästa sätt representerar dig, ditt företag och förtydligar det du erbjuder. PresentationSupports kunskap ligger dels tekniskt inom programvaran men även inom det pedagogiska och visuella.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.