Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Trine Grönlund

Förfrågan
Trine Grönlund är en ambitiös webbTV entreprenör, tidigare New York-bo, numera SLOW-förespråkare som föreläsar och/eller agerar som moderator med 100% passion!
Hon föreläser, sitter i åtskilliga styrelser och står även bakom projektet Go Slow där hon bekämpar tidsfattigdomen i västvärlden genom föreläsningsserier och nätbaserade kurser. Hon tänker ständigt ”outside the box”, älskar att göra någonting extraordinärt med sitt liv och den värld hon lever i!
Trine föreläser också om mental hälsa  och personlig ledarskap  och har en vision om att skapa en mer human och hållbar företagskultur där alla kan presetera och må bra på ett hållbart sätt i länden.
  


Trine Grönlund är född i Danmark men uppväxt i Lappland och Skåne. Hon har bott i Paris, Berlin, London och New York där hon efter avslutade studier arbetade som chef inom IT- och reklambranschen i 12 år.
 
Ex på föreläsning; 
  • Sänk tempot utan att tappa farten - en föreläsning om hållbart levende , det personliga ledarskapet och vikten av reflektion, återhämtning och fokus för att kunna prestera i den snabba komplexa vardagen.
  • 10 vanor för en bättre värld 
  • Mental hållbarhet i den högpresterande vardagen- för ökad produktiovitet, kreativiet och välbefinnande
 
Trine som moderator
Trine är känd för att vara en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att få alla att känna sig trygga på scenen. Hon har lett nästan samtliga stora näringslivsevent i södra Sverige. Vare sig det är avancerade paneldebatter eller djupgående intervjuer, 5000 förväntningsfulla kunder eller ett hundra tal entusiastiska entreprenörer, lyckas hon alltid skapa en personlig stämning omkring sig. Hon är en mästare på att kombinera business med feelgood och lyckas alltid dra fram såväl fakta som de mjuka värdena och människorna bakom affärsfasaden. Hon modererar, programleder och föreläser lika bekvämt på engelska, svenska och danska.
 
Sagt om Trine
Vi pratade ikväll om vilken bra moderator du är! Du fångar upp ämnen från föredragen och ställer frågor till den som pratat på ett sätt som engagerar både publik och talare. Och gör trevligt personliga inspel. Tack för din del av en bra eftermiddag!   /Maria
Va bra DU var där på scen. Vilken närvaro, värme och engagemang. Wow! Tack för en superinspirerande eftermiddag.  /Nina
Tack Trine! Verkligen hög kvalitet på hela eventet. Djup, skärpa, känslor och humor. Särkilt intressant med intervjun du gjorde med Natasha, väcker många tankar och reslust.   /Lena
Kan berätta att du fick topscore på utvärderingen. Publiken såväl som kunden var supernöjda med din insats, din personlighet och värme. /Cecilia
Du reste hela aftonen till en internationell nivå. Du har fått eloger från många håll. Fortsätter du på det sättet är du snart världsberömd….  /Thomas

Tyvärr hittades ingen föreläsare.