Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Ylva Kassander

Förfrågan

Ylva Kassander arbetar som konsult/businesscoach och är utbildad pedagog och civilekonom med fördjupning i tillväxt och målstyrning. Ylva har arbetat med sälj och marknadsföring i drygt 30 år. Ylva föreläser om hur vi lyckas skapa resultat när vi lyckas använda våra befintliga resurser utifrån målet och hur människor fungerar. Att lära sig skapa engagemang genom tydlighet. 

Ylvas föreläsningar är fulla av igenkänning. Det är lättsamt, underhållande och nyttigt. Formen är edutainment med interaktion och engagerade deltagare.

Föreläsningar med Ylva.

•    Sälj, säljteknik
•    Kundservice och bemötande
•    Retorik för chefer, säljare, kvinnor

Specialprogram för Vård & Omsorg:

•    Att leda en kundorienterad organisation
•    Att prestera i konkurrens

Sagt om Ylvas föreläsningar

Tydliga, enkla och verksamma åtgärder serverat på ett lättsamt och pedagogiskt sätt. Det blir inte mindre lyckat av Ylvas stora engagemang och professionalism!
Håkan Örnelius Förvaltningschef Järfällahus AB
Ylva har stor förståelse för kvalificerad försäljning av konsulttjänster i allmänhet och juridiska tjänster i synnerhet. Hennes pedagogik och engagemang har gjort att vi kommit igång, både som grupp och som individer. Vi kan varmt rekommendera Ylva som samarbetspart när det gäller säljutveckling.
Mats Borgström delägare DLA Nordic
Vi ville ge enhetscheferna verktyg för att leda sina medarbetare till att prestera väl i en mer kundorienterad och affärsmässig verksamhet, dock med tydliga mänskliga förtecken. Resultatet är över förväntan, Ylva har talat vårt språk och visat på 100 % engagemang och en pedagogik som involverar och inspirerar. När en kund ska välja alternativ lämnar vi inte walkover utan berättar stolta om vilka vi är och vad vi har att erbjuda. 
Johan Steinbrecher Affärsområdeschef Vård & Bildning Uppsala Kommun

Tyvärr hittades ingen föreläsare.