Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Zaiga Magnusson

Förfrågan

I 20 år har Zaiga Magnusson inspirerat, motiverat och engagerat människor både i Sverige och utomlands. Hennes mål är att ge deltagarna på hennes seminarier en energivåg som ger kraft och kreativitet långt efter det att seminariet är slut. Zaiga Magnusson var med och startade Dale Carnegie i Malmö 1988-1989. Hon blev utsedd till Dale Carnegies bästa instruktör i Norden år 1990.

 Med enkla övningar visar Zaiga Magnusson att vi har en kapacitet i känsla och tänkande som vi bara utnyttjar till en mycket liten del. Hennes utgångspunkt är hur hon förvandlat sitt eget liv till en positiv resa framåt. De insikterna delar hon med mig av genom massor av tankeväckande exempel. Hon lovar att du och dina arbetskamrater får ny glädje, lust och engagemang.

Här kommer exempel på teman och ämnen som Zaiga gärna tar upp i sina föreläsningar;

- Är du en lysande talare eller skulle du vilja bli en?
- Entreprenörskap
- Kvinnor och företagande
- Socialt företagande 
- Mod och kreativitet- våga ta steget att starta på nytt
- Se dina styrkor, istället för svagheterna. 
- Se dina arbetskamrater som outtömliga resurser.
-Lär dig ge och ta konstruktiv kritik. 

Zaiga arbetar tillsammans med sin man Tomas Magnusson och startade 2005 upp organisationer  Star for life som är ett unikt program för att förhindra spridning av aids bland unga människor i södra Afrika.  Från starten av en enskild skola 2005 når idag  programmet 100 000 ungdomar och deras familjer i Sydafrika , Namibia och Sri Lanka.

 

 

 

 

 


 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.